Om oss

     


Välkommen till Älta snickeri AB!


Älta snickeri AB tillverkar alla typer av snickerier. Inredningar till hem, båt och offentlig miljö.

       

 


Vi är ett mindre snickeri med stora möjligheter. Att vi är ett mindre snickeri betyder enbart att vi har större möjligeter att anpassa oss efter dina eller ditt företags behov. Vi kan tillverka en liten detalj och/eller en flerskalig serie. Vi specialtillvekar ditt drömkök, vi moterar ditt IKEA-kök. Vid montering av kök  kan vi alltid göra det lilla extra. Eftersom vi kan tillverka alla typer av bänkskivor, inbyggda bokhyllor och  få ett helt vanligt standardkök att bli helt unikt!   

     


Att förverkliga din tanke och idé till en fysisk produkt är inget problem för oss.

Vare sig du är privatperson eller arkitekt, om du kommer med en ritning på ett kvitto eller millimeterpreciserad CAD-ritning.  Vi vänder oss till byggföretag, privatpersoner och företag, alla är lika välkomna.         

     


Älta snickeri startades i mitten av 80-talet nere i Fisksätra marin. För att sedan flytta till Hammarby industriområde där verkstaden låg i 15 år. Nu finns vi i Saltsjö-Boo men levererar och monterar för hela Stor- stockholm. Under de senaste åren har vi bland annat tillverkat  inredning, möbler och detaljer till Riddarhuset, Nordiska muséet, Gondolen, FAM, Bukowskis mfl.   

 

 För mer information om Älta snickeri AB:

kontakt@altasnickeri.se el. tel. 0708732468

https://www.facebook.com/altasnickeri